Kookboek

Paul & Thea's Spinazieschotel

origineel Paul & Thea

hoofdgerecht

groenten

vegetarisch

4 personen

40 minuten

Ingrediënten

  • 400 g diepvriesspinazie
  • 400 g spinazie a la crème
  • 1 pak voorgesneden aardappels
  • 2 gekookte eieren per persoon
  • 1 pakje roomculinair
  • 2 el mosterd
  • 4 el ketchup
  • 1 zakje geraspte kaas

Stappen

  1. Stap 1

    Warm de spinazie op en meng beiden. Pers er flink wat vocht uit. Doe de spinazie in een ovenschaal.

  2. Stap 2

    Snij de gekookte eieren in plakjes/stukjes. Verdeel deze over de spinazie.

  3. Stap 3

    Verdeel de aardappelschijfjes over de spinazie.

  4. Stap 4

    Meng de roomculinair met de mosterd en ketchup naar smaak tot dit een lichtroze kleur heeft en giet het mengsel over de aardappels. Verdeel daar de geraspte kaas over.

  5. Stap 5

    Plaats dit 30 minuten in de oven op 200℃.