Kookboek
Paul & Thea's Spinazieschotel
Ingrediënten
- 400 g diepvriesspinazie
- 400 g spinazie a la crème
- 1 pak voorgesneden aardappels
- 2 gekookte eieren per persoon
- 1 pakje roomculinair
- 2 el mosterd
- 4 el ketchup
- 1 zakje geraspte kaas
Stappen
-
Stap 1
Warm de spinazie op en meng beiden. Pers er flink wat vocht uit. Doe de spinazie in een ovenschaal.
-
Stap 2
Snij de gekookte eieren in plakjes/stukjes. Verdeel deze over de spinazie.
-
Stap 3
Verdeel de aardappelschijfjes over de spinazie.
-
Stap 4
Meng de roomculinair met de mosterd en ketchup naar smaak tot dit een lichtroze kleur heeft en giet het mengsel over de aardappels. Verdeel daar de geraspte kaas over.
-
Stap 5
Plaats dit 30 minuten in de oven op 200℃.