Kookboek

Kokoskoeken

origineel Maartje Borst

gebak

gebak

vegan

12 stuks

20 minuten

Ingrediënten

  • 75 g gemalen kokos
  • 125 g bloem
  • 75 g witte basterdsuiker
  • 8 g vanillesuiker
  • ½ tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 100 g plantaardige bakboter
  • 50 ml sojamelk

Stappen

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180℃.

  2. Stap 2

    Meng de kokos, bloem, basterdsuiker, vanillesuiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de bakboter en sojamelk toe en roer alles door elkaar.

  3. Stap 3

    Schep 12 hoopjes deeg op een bakplaat met voldoende ruimte ertussen en druk ze wat plat. Bak de koeken in circa 12 minuten in de oven, tot ze net goudgekleurd zijn.