Kookboek
Hartige taart met kormagroente en kokosmelk
Ingrediƫnten
- 1 el arachideolie
- 75 g korma kruidenpasta
- 600 g Thaise wokgroente
- 270 g bladerdeeg
- 5 eieren
- 200 ml kokosmelk
Stappen
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en bak de kruidenpasta met de wokgroente 4 min.
-
Stap 2
Bekleed ondertussen de ingevette quichevorm (28 cm) met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de kokosmelk en naar smaak peper. Verdeel de groenten over het deeg en giet er het eiermengsel over.
-
Stap 3
Bak de quiche in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Dek eventueel af na 30 min. als de quiche te donker wordt. Neem uit de oven en laat 10 min. afkoelen.