Kookboek
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
Ingrediƫnten
- 5 gele paprika's
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 400 g fusilli
- 200 g gorgonzola
- 15 g basilicum
Stappen
-
Stap 1
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen.
-
Stap 2
In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing.
-
Stap 3
Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper.
-
Stap 4
Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum.
-
Stap 5
Lekker met groene salade.